v tr 1 [llevar la crosta] descostrar. 2 [el pa, el formatge, etc] descostrar, descortezar. v pron 3 descostrarse. Escrostar-se una ferida, descostrarse una herida. 4 descortezarse. [...]
m 1 [de pa] canto de pan, cantero, corrusco. 2 trozo [con corteza]. Un crostó de formatge, un trozo de queso. 3 gastr [de vedella] tapa f. 4 tocar el crostó [pegar] zurrar la badana, medir las espaldas, medir (o moler) las costillas. [...]
m 1 [tros de menjar] trozo, pedazo. Un bocí de formatge, un trozo de queso. Sucar un bocí de pa, mojar un pedazo de pan. 2 [tall] tajada f, raja f. Un bocí de carn, de formatge, una tajada de carne, de queso. Un bocí de meló, una raja de melón. 3 [un poc de menjar] bocado. Menjar-se'n un bocí [...]